Naša kmetija, z večstoletno slovensko tradicijo, ponosno ohranja dediščino govedoreje, prašičereje in vinogradništva s 10.000 trtami sorte chardonnay. Po našem dvorišču se prosto sprehajajo kokoši nesnice, naš cilj pa je vedno ponuditi kakovostno domačo hrano.
Posebno strast gojimo do buč, kar se odraža v naši raznoliki ponudbi: tradicionalno pridelano bučno olje, sončnično olje, unikatno Babičino olje (mešanica bučnega in sončničnega olja po receptu babice), med z bučnimi semeni, bučna moka, Hrustljavi mediteranski posip in še več. Poleg tega ponujamo domača kokošja jajca, različne vrste medu in druge dobrote. Naš največji ponos je bučno olje, pripravljeno po receptu naših prednikov.
Za prispevek k ohranjanju narave smo se posvetili tudi čebelarstvu, kjer z ljubeznijo ustvarjamo pridelke, ki povezujejo tradicijo in skrb za okolje.