Zasebnost

Ta politika zasebnosti opisuje, kako naša stran doge-inspired morda zbira, shranjuje, uporablja in/ali deli (“obdeluje”) vaše informacije, ko uporabljate naše storitve (“Storitve”), kot na primer ko:

Obiščete našo spletno stran na https://superbabi.si ali katero koli našo spletno stran, ki se povezuje s to politiko zasebnosti

Se povežete z nami na druge sorodne načine, vključno s kakršnimi koli prodajami, trženjem ali dogodki

Imate vprašanja ali pomisleke? Z branjem te politike zasebnosti boste razumeli svoje pravice do zasebnosti in izbire. Če se ne strinjate z našimi politikami in praksami, prosimo, ne uporabljajte naših storitev. Če imate še kakršna koli vprašanja ali pomisleke, nas prosimo kontaktirajte na info@doge-inspired.com.

POVZETEK KLJUČNIH TOČK

Ta povzetek ponuja ključne točke iz naše politike zasebnosti, vendar lahko izveste več o kateri koli od teh spodaj, kjer so podrobneje pojasnjene.

Kakšne osebne informacije obdelujemo?

Ko obiščete, uporabljate ali navigirate po naših storitvah, lahko obdelamo osebne informacije glede na to, kako sodelujete z nami (doge-inspired) in storitvami, izbire, ki jih naredite, in izdelke ter funkcije, ki jih uporabljate. Preberite pogoje uporabe, če želite izvedeti več.

Ali obdelujemo kakršne koli občutljive osebne informacije?

Ne obdelujemo občutljivih osebnih informacij.

Ali prejmemo kakršne koli informacije od tretjih oseb?

Ne prejmemo informacij od tretjih oseb.

Kako obdelujemo vaše informacije?

Vaše informacije obdelujemo, da zagotavljamo, izboljšujemo in upravljamo naše storitve, komuniciramo z vami, za varnost in preprečevanje goljufij ter za skladnost z zakonom. Vaše informacije lahko obdelamo tudi za druge namene s vašim soglasjem. Vaše informacije obdelujemo le, ko imamo veljaven pravni razlog za to.

V kakšnih situacijah in s katerimi strankami delimo osebne informacije?

Informacije lahko delimo v določenih situacijah in z določenimi tretjimi osebami. Kako varujemo vaše informacije? Imamo organizacijske in tehnične postopke in postopke za zaščito vaših osebnih informacij. Vendar noben elektronski prenos prek interneta ali tehnologija shranjevanja informacij ne more biti zagotovljen 100-odstotno varen, zato ne moremo obljubiti ali zagotoviti, da hekerji, kibernetski kriminalci ali druge neavtorizirane tretje osebe ne bodo mogle premagati naše varnosti in nezakonito zbirati, dostopati, krasti ali spreminjati vaših informacij.

Katere so vaše pravice?

Odvisno od vaše geografske lokacije lahko veljavni zakon o zasebnosti pomeni, da imate določene pravice glede vaših osebnih informacij.

Kako uveljavljate svoje pravice?

Najlažji način uveljavitve svojih pravic je z izpolnjevanjem našega obrazca za zahtevo subjekta podatkov, ki je na voljo tukaj: kontaktni obrazec. Vaše zahteve bomo obravnavali in ukrepali v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov.

1.KAKŠNE INFORMACIJE ZBIRAMO?

Osebne informacije, ki nam jih razkrijete

V kratkem: Zbiramo osebne informacije, ki nam jih zagotovite.

Zbiramo osebne informacije, ki nam jih prostovoljno zagotovite, ko se registrirate na storitve, izrazite zanimanje za pridobivanje informacij o nas ali naših izdelkih in storitvah, ko sodelujete v dejavnostih na storitvah ali kako drugače, ko stopite v stik z nami.

Osebne informacije, ki nam jih zagotovite. Osebne informacije, ki jih zbiramo, so odvisne od konteksta vaših interakcij z nami in storitvami, od vaših izbir ter od izdelkov in funkcij, ki jih uporabljate. Osebne informacije, ki jih zbiramo, lahko vključujejo naslednje:

imena e-poštne naslove poštne naslove uporabniška imena gesla kontaktne preference

Občutljive informacije. Ne obdelujemo občutljivih informacij.

Vse osebne informacije, ki nam jih zagotovite, morajo biti resnične, popolne in natančne, in obvestiti nas morate o morebitnih spremembah teh osebnih informacij.

Samodejno zbrane informacije

V kratkem: Nekatere informacije, kot je vaš naslov internetnega protokola (IP) in/ali značilnosti brskalnika in naprave, se samodejno zbirajo, ko obiščete naše storitve.

Nekatere informacije samodejno zbiramo, ko obiščete, uporabljate ali navigirate po storitvah. Te informacije ne razkrivajo vaše specifične identitete (kot so ime ali kontaktni podatki), vendar lahko vključujejo informacije o napravi in uporabi, kot so vaš naslov IP, značilnosti brskalnika in naprave, operacijski sistem, jezikovne preference, URL-ji, naprava, država, lokacija, informacije o tem, kako in kdaj uporabljate naše storitve, ter druge tehnične informacije. Te informacije so predvsem potrebne za vzdrževanje varnosti in delovanja naših storitev ter za naše interne analitične in poročevalske namene.

Kot mnoge druge poslovne subjekte, tudi mi zbiramo informacije prek piškotkov in podobnih tehnologij.

Informacije, ki jih zbiramo, vključujejo: Dnevnike in podatke o uporabi. Dnevniki in podatki o uporabi so informacije, povezane s storitvami, diagnostični, informacije o uporabi in učinkovitosti, ki jih naši strežniki avtomatično zbirajo, ko dostopate ali uporabljate naše storitve, in jih beležimo v dnevniških datotekah. Glede na to, kako interaktirate z nami, lahko ti dnevniški podatki vključujejo vaš naslov IP, informacije o napravi, vrsto in nastavitve brskalnika ter informacije o vaši dejavnosti na storitvah (kot so časovni žigi povezani z vašo uporabo, ogledane strani in datoteke, iskanja ter druge akcije, kot so funkcije, ki jih uporabljate), informacije o dogodkih naprave (kot je sistemski aktivnosti, poročila o napakah (včasih imenovana “crash dump”), in nastavitve strojne opreme).

Podatki o napravi. Zbiramo podatke o napravi, kot so informacije o vašem računalniku, telefonu, tablici ali drugi napravi, ki jo uporabljate za dostop do storitev. Glede na uporabljeno napravo ti podatki o napravi lahko vključujejo informacije, kot so vaš naslov IP (ali strežnik proxy), identifikacijske številke naprave in aplikacije, lokacija, vrsta brskalnika, model strojne opreme, ponudnik internetnih storitev in/ali mobilni prevoznik, operacijski sistem in informacije o konfiguraciji sistema.

Podatki o lokaciji. Zbiramo podatke o lokaciji, kot so informacije o lokaciji vaše naprave, ki so lahko natančne ali nenatančne. Koliko informacij zbiramo, je odvisno od vrste in nastavitev naprave, ki jo uporabljate za dostop do storitev. Na primer, lahko uporabimo GPS in druge tehnologije za zbiranje podatkov o geolokaciji, ki nam povejo vašo trenutno lokacijo (na podlagi vašega naslova IP). Lahko se odločite, da nam ne dovolite zbiranja teh informacij s tem, da zavrnete dostop do informacij ali onemogočite nastavitev Lokacije na vaši napravi. Vendar, če se odločite za izključitev, morda ne boste mogli uporabljati določenih vidikov storitev.

2. KAKO OBDELUJEMO VAŠE INFORMACIJE?

V kratkem: Vaše informacije obdelujemo, da zagotavljamo, izboljšujemo in upravljamo naše storitve, komuniciramo z vami, za varnost in preprečevanje goljufij ter za skladnost z zakonom. Vaše informacije lahko obdelamo tudi za druge namene s vašim soglasjem.

Vaše osebne informacije obdelujemo iz različnih razlogov, odvisno od tega, kako interaktirate z našimi storitvami, vključno z: Za olajšanje ustvarjanja računa in avtentikacije ter drugače upravljanje uporabniških računov. Vaše informacije lahko obdelamo, da lahko ustvarite in se prijavite v svoj račun ter ohranjate delovanje svojega računa. Za zahtevo povratnih informacij. Vaše informacije lahko obdelamo, ko je to potrebno, da zahtevamo povratne informacije in vas kontaktiramo glede vaše uporabe naših storitev. Za pošiljanje marketinških in promocijskih sporočil. Vaše osebne informacije, ki nam jih pošljete, lahko obdelamo za naše marketinške namene, če je to v skladu z vašimi marketinškimi preferencami. Kadarkoli se lahko odjavite od naših marketinških e-poštnih sporočil. Za več informacij glejte “KAKŠNE SO VAŠE PRAVICE DO ZASEBNOSTI?” spodaj. Za dostavo ciljane oglaševalske vsebine. Vaše informacije lahko obdelamo, da razvijemo in prikažemo prilagojeno vsebino in oglaševanje, prilagojeno vašim interesom, lokaciji in drugim. Za zaščito naših storitev. Vaše informacije lahko obdelamo kot del naših prizadevanj za ohranjanje varnosti in varnosti naših storitev, vključno z nadzorom in preprečevanjem goljufij. Za identifikacijo trendov uporabe. Informacije o tem, kako uporabljate naše storitve, lahko obdelamo, da bolje razumemo, kako se uporabljajo, tako da jih lahko izboljšamo. Za določitev učinkovitosti naših marketinških in promocijskih kampanj. Vaše informacije lahko obdelamo, da bolje razumemo, kako zagotoviti marketinške in promocijske kampanje, ki so najbolj relevantne za vas. Za ohranitev ali zaščito vitalnega interesa posameznika. Vaše informacije lahko obdelamo, ko je to potrebno, da ohranimo ali zaščitimo vitalni interes posameznika, na primer za preprečevanje škode.

3. NA KATERIH PRAVNIIH PODLAGAH TEMELJIMO, DA OBDELAMO VAŠE INFORMACIJE?

V kratkem: Vaše osebne informacije obdelujemo samo, če verjamemo, da je to potrebno in imamo veljaven pravni razlog (tj. pravno podlago) za to v skladu z veljavno zakonodajo, na primer z vašim soglasjem, za skladnost z zakoni, za zagotavljanje storitev, vstop v ali izpolnitev naših pogodbenih obveznosti, za zaščito vaših pravic ali za izpolnjevanje naših legitimnih poslovnih interesov.

Če se nahajate v EU ali Združenem kraljestvu, se ta razdelek nanaša na vas.

Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) in britanska uredba o varstvu podatkov (UK GDPR) zahtevata, da vam pojasnimo veljavne pravne podlage, na katere se zanašamo, da obdelujemo vaše osebne informacije. Kot takšni se lahko zanesemo na naslednje pravne podlage za obdelavo vaših osebnih informacij: Soglasje. Vaše informacije lahko obdelujemo, če nam daste dovoljenje (tj. soglasje), da uporabimo vaše osebne informacije za določen namen. Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete. Kliknite tukaj, da izveste več.

Zakonske obveznosti. Vaše informacije lahko obdelujemo, kadar verjamemo, da je to potrebno za skladnost z našimi zakonskimi obveznostmi, kot je sodelovanje z organom za izvrševanje zakona ali regulatornim organom, uveljavljanje ali obramba naših pravnih pravic ali razkritje vaših informacij kot dokaz v sodnem postopku, v katerega smo vključeni.

Vitalni interesi. Vaše informacije lahko obdelujemo, kadar verjamemo, da je to potrebno za zaščito vaših vitalnih interesov ali vitalnih interesov tretje osebe, na primer v situacijah, ki vključujejo potencialne grožnje varnosti katerekoli osebe.

Če se nahajate v Kanadi, se ta razdelek nanaša na vas.

Vaše informacije lahko obdelujemo, če ste nam izrecno dovolili (tj. izrecno soglasje), da uporabimo vaše osebne informacije za določen namen, ali v situacijah, kjer je dovoljenje mogoče sklepati (tj. domnevno soglasje). Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete. Kliknite tukaj, da izveste več.

V nekaterih izjemnih primerih nam lahko veljavni zakon dovoljuje obdelavo vaših informacij brez vašega soglasja, vključno na primer: Če je zbiranje očitno v interesu posameznika in soglasje ni mogoče pridobiti pravočasno.

  • Za preiskave in preprečevanje goljufij 
  • Če je vključeno v izjavo pričevalca in je zbiranje potrebno za oceno, obdelavo ali poravnavo zavarovalne zahteve
  • Za identifikacijo poškodovanih, bolnih ali umrlih oseb ter komuniciranje z bližnjimi sorodniki
  • Če imamo razumne razloge za verjeti, da je posameznik bil, je ali bi lahko žrtev finančne zlorabe
  • Če je razumno pričakovati, da bi zbiranje in uporaba s soglasjem ogrozila razpoložljivost ali natančnost informacij, in če je zbiranje razumno za namene, povezane z raziskovanjem kršitve sporazuma ali kršitve zakonov Kanade ali province
  • Če je razkritje potrebno za skladnost s pozivom k predložitvi dokumentov, nalogom, sodnim nalogom ali pravilom sodišča, ki se nanašajo na proizvodnjo zapisov
  • Če so bili podatki proizvedeni s strani posameznika v okviru njegove zaposlitve, poslovanja ali poklica in je zbiranje skladno z nameni, za katere so bili podatki proizvedeni
  • Če je zbiranje izključno za novinarske, umetniške ali literarne namene
  • Če so informacije javno dostopne in so določene s predpisi.

4. KDAJ IN S KOM DELIMO VAŠE OSEBNE INFORMACIJE?

V kratkem: Informacije lahko delimo v specifičnih situacijah, opisanih v tem razdelku, in/ali s sledečimi tretjimi osebami.

Vaše osebne informacije lahko delimo v naslednjih situacijah: Poslovne Prenose. Vaše informacije lahko delimo ali prenesemo v povezavi z, ali med pogajanji za, kakršno koli združitev, prodajo podjetja, financiranje ali pridobitev celotnega ali dela našega poslovanja drugemu podjetju.

5. NAŠ STAND POGLEDA NA SPLETNE STRANI TRETJIH OSEB

V kratkem: Nismo odgovorni za varnost kakršnih koli informacij, ki jih delite s tretjimi osebami, s katerimi bi lahko povezali ali ki oglašujejo naših storitev, vendar niso povezane z našimi storitvami.

Storitve lahko vsebujejo povezave do spletnih strani tretjih oseb, spletnih storitev ali mobilnih aplikacij in/ali vsebujejo oglase tretjih oseb, ki niso povezane z nami in ki lahko vodijo do drugih spletnih strani, storitev ali aplikacij. Posledično ne zagotavljamo nobenega jamstva glede takih tretjih oseb in ne bomo odgovorni za kakršno koli izgubo ali škodo, ki jo povzroči uporaba takih spletnih strani, storitev ali aplikacij tretjih oseb. Vključitev povezave do spletne strani, storitve ali aplikacije tretjih oseb ne pomeni odobritve s strani nas. Ne moremo zagotoviti varnosti in zasebnosti podatkov, ki jih posredujete kateri koli tretji osebi. Podatki, zbrani s strani tretjih oseb, niso zajeti s to izjavo o zasebnosti. Nismo odgovorni za vsebino ali prakse zasebnosti in varnosti politik nobenih tretjih oseb, vključno z drugimi spletnimi stranmi, storitvami ali aplikacijami, ki bi lahko bile povezane z ali od naših storitev. Preučiti bi morali politike takih tretjih oseb in se z njimi neposredno obrniti, da odgovorijo na vaša vprašanja.

6. UPORABLJAMO PIŠKOTKE IN DRUGE TEHNOLOGIJE SLEDENJA?

V kratkem: Lahko uporabljamo piškotke in druge tehnologije sledenja za zbiranje in shranjevanje vaših informacij.

Lahko uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja (kot so spletni znaki in piksli) za dostop ali shranjevanje informacij. Posebne informacije o tem, kako uporabljamo takšne tehnologije in kako lahko zavrnete določene piškotke, so opisane v naši politiki piškotkov.

7. KOLIKO ČASA HRANIMO VAŠE INFORMACIJE?

V kratkem: Vaše informacije hranimo tako dolgo, kolikor je potrebno za izpolnitev namenov, navedenih v tej izjavi o zasebnosti, razen če zakon ne zahteva drugače.

Vaše osebne informacije bomo hranili samo tako dolgo, kolikor je potrebno za namene, navedene v tej izjavi o zasebnosti, razen če zakon zahteva ali dovoljuje daljše obdobje hrambe (kot so davčne, računovodske ali druge zakonske zahteve). Noben namen v tej izjavi ne bo zahteval hrambe vaših osebnih informacij dlje časa, kot je obdobje, v katerem imajo uporabniki račun pri nas.

Ko ne bomo imeli več veljavnega poslovnega razloga za obdelavo vaših osebnih informacij, bomo bodisi izbrisali ali anonimizirali takšne informacije, ali pa, če to ni mogoče (na primer, ker so vaše osebne informacije shranjene v varnostnih arhivih), bomo vaše osebne informacije varno shranili in izolirali od nadaljnje obdelave, dokler jih bo mogoče izbrisati.

8. KAKO VARUJEMO VAŠE INFORMACIJE?

V kratkem: Zasledujemo cilj zaščititi vaše osebne informacije s sistemom organizacijskih in tehničnih varnostnih ukrepov.

Uvedli smo ustrezne in razumne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, namenjene zaščiti varnosti vseh osebnih informacij, ki jih obdelujemo. Kljub našim varnostnim ukrepom in prizadevanjem za varovanje vaših informacij elektronski prenos prek interneta ali tehnologije shranjevanja informacij ne more biti zagotovljen v 100% varnosti, zato ne moremo obljubiti ali zagotoviti, da hekerji, kibernetski kriminalci ali druge neavtorizirane tretje osebe ne bodo mogle premagati naše varnosti in nepooblaščeno zbirati, dostopati, krasti ali spreminjati vaših informacij. Čeprav bomo storili vse, kar je v naši moči, da zaščitimo vaše osebne informacije, je prenos osebnih informacij v in iz naših storitev na lastno odgovornost. Storitve bi morali dostopati le v varnem okolju.

9. KATERE SO VAŠE PRAVICE DO ZASEBNOSTI?

V kratkem: V nekaterih regijah, kot so Evropsko gospodarsko območje (EGA), Združeno kraljestvo (ZK) in Kanada, imate pravice, ki vam omogočajo večji dostop in nadzor nad vašimi osebnimi informacijami. Kadarkoli lahko pregledate, spremenite ali prekličete svoj račun.

V nekaterih regijah (kot so EGA, ZK in Kanada) imate določene pravice v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov. Te lahko vključujejo pravico (i) do zahteve za dostop in pridobitev kopije vaših osebnih informacij, (ii) do zahteve za popravek ali izbris; (iii) do omejitve obdelave vaših osebnih informacij; in (iv) po potrebi, do prenosljivosti podatkov. V določenih okoliščinah imate lahko tudi pravico do ugovora proti obdelavi vaših osebnih informacij. Takšno zahtevo lahko vložite tako, da nas kontaktirate s kontaktnimi podatki, navedenimi v razdelku “KAKO NAS LAHKO KONTAKTIRATE V ZVEZI S TEM OBVESTILOM?” spodaj.

Bomo obravnavali in ukrepali v skladu z ustreznimi zakoni o varstvu podatkov.

Če se nahajate v EGP ali Združenem kraljestvu in verjamete, da nezakonito obdelujemo vaše osebne podatke, imate pravico tudi vložiti pritožbo na vaš organ za nadzor varstva podatkov. Njihove kontaktne podatke lahko najdete tukaj: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Če se nahajate v Švici, so kontaktne podrobnosti za organe za varstvo podatkov na voljo tukaj: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Preklic vašega soglasja: Če se zanašamo na vaše soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov, ki je lahko izrecno in/ali domnevno soglasje glede na veljavno zakonodajo, imate pravico kadar koli umakniti svoje soglasje. Svoje soglasje lahko kadar koli umaknete, tako da nas kontaktirate s kontaktnimi podrobnostmi, navedenimi v razdelku “KAKO NAS LAHKO KONTAKTIRATE V ZVEZI S TEM OBVESTILOM?” spodaj ali z posodobitvijo svojih nastavitev.

Vendar pa upoštevajte, da to ne bo vplivalo na zakonitost obdelave pred preklicem, niti, kadar to dovoljuje veljavna zakonodaja, na obdelavo vaših osebnih podatkov, izvedeno na podlagi zakonitih razlogov za obdelavo, ki niso soglasje.

Odjava od trženjskih in promocijskih komunikacij: Odjavite se lahko od prejemanja naših trženjskih in promocijskih komunikacij kadarkoli tako, da kliknete povezavo za odjavo v e-poštnih sporočilih, ki jih pošiljamo, ali pa nas kontaktirate s podrobnostmi, navedenimi v razdelku “KAKO NAS LAHKO KONTAKTIRATE V ZVEZI S TEM OBVESTILOM?” spodaj. Takrat boste odstranjeni s seznamov trženja. Vendar pa vas lahko še vedno obveščamo — na primer, da vam pošljemo sporočila, povezana s storitvijo, ki so potrebna za upravljanje in uporabo vašega računa, da odgovorimo na zahteve za storitve ali za druge ne-trženjske namene.

Informacije o računu

Če želite kadar koli pregledati ali spremeniti informacije v svojem računu ali preklicati svoj račun, lahko: Prijavite se v nastavitve svojega računa in posodobite svoj uporabniški račun.

Sodelavci superbabi:

-> zavihek IZBRIŠI RAČUN

-> vneseš svoje geslo 

-> klikneš na gumb Izbriši račun 

Uporabniki superbabi:

Svoj zahtevek pošljite na sledeči email:  info@superbabi.si in ekipa bo na vašo zahtevo izbrisala vaš račun oz. profil.

Na vašo zahtevo za preklic računa bomo deaktivirali ali izbrisali vaš račun in informacije iz naših aktivnih baz podatkov. Vendar pa lahko nekatere informacije zadržimo v naših datotekah, da preprečimo goljufije, odpravimo težave, pomagamo pri morebitnih preiskavah, uveljavljamo naše pravne pogoje in/ali se skladamo z veljavnimi zakonskimi zahtevami.

Piškotki in podobne tehnologije: Večina spletnih brskalnikov je privzeto nastavljenih za sprejemanje piškotkov. Če želite, lahko običajno izberete, da nastavite svoj brskalnik tako, da odstrani piškotke in jih zavrne. Če izberete, da odstranite piškotke ali jih zavrnite, lahko to vpliva na določene funkcije ali storitve naših storitev. Če želite izbrati iz zanimanj temelječe oglaševanje od oglaševalcev na naših storitvah, obiščite http://www.aboutads.info/choices/.

Če imate vprašanja ali komentarje o svojih pravicah do zasebnosti, nas lahko kontaktirate po elektronski pošti na info@superbabi.si.

10. KONTROLE ZA FUNKCIJE NE-SLEDI

Večina spletnih brskalnikov in nekateri mobilni operacijski sistemi ter mobilne aplikacije vključujejo funkcijo ali nastavitev Ne-sledi (“DNT”), ki jo lahko aktivirate, da signalizirate svoje želje glede zasebnosti, da se podatki o vaših spletnih dejavnostih ne spremljajo in ne zbirajo. Trenutno ni enotnega tehnološkega standarda za prepoznavanje in izvajanje DNT-signalov. Zato trenutno ne odzivamo na DNT-signale brskalnika ali druge mehanizme, ki samodejno sporočajo vašo izbiro, da vas ne sledijo na spletu. Če bo v prihodnosti sprejet standard za sledenje na spletu, ki ga bomo morali upoštevati, vas bomo o tem obvestili v revidirani različici tega obvestila o zasebnosti.

11. ALI IZVAJAMO POSODOBITVE TEGA OBVESTILA?

Na kratko: Da, to obvestilo bomo posodabljali po potrebi, da ostane skladno z relevantnimi zakoni.

To obvestilo o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Posodobljeno različico bomo označili z datumi posodobitve in bo učinkovala takoj, ko bo dostopna. Če bomo naredili bistvene spremembe tega obvestila o zasebnosti, vas lahko obvestimo bodisi z opaznim objavljanjem obvestila o teh spremembah ali z neposrednim pošiljanjem obvestila. Spodbujamo vas, da redno pregledujete to obvestilo o zasebnosti, da boste obveščeni o tem, kako varujemo vaše podatke.

12. KAKO NAS LAHKO KONTAKTIRATE V ZVEZI S TEM OBVESTILOM?

Če imate vprašanja ali komentarje glede tega obvestila, nam lahko pišete na email info@superbabi.si

13. KAKO LAHKO PREGLEDATE, POSODOBITE ALI IZBRIŠETE PODATKE, KI JIH ZBIRAMO OD VAS?

Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov, ki jih zbiramo od vas, spremeniti te podatke ali jih izbrisati. Zahtevate lahko pregled, posodobitev ali izbris svojih osebnih podatkov na email naslovu: info@superbabi.si

Uporabljamo piškotke, da izboljšamo vaše brskanje, prikažemo prilagojene oglase ali vsebino ter analiziramo naš promet. S klikom na “Sprejmi & Zapri” soglašate z našo uporabo piškotkov.